Vrienden van KSA Noordzeegouw

Wie zijn de vrienden van KSA Noordzeegouw?

We merkten van heel wat oud-vrijwilligers dat ze het jammer vinden dat er na het engagement helemaal niets meer is, een KSA-leegte als het ware. Vanuit KSA Noordzeegouw vzw vonden we het jammer met dit potentieel niets te doen en hebben we een netwerk opgestart - ‘Vrienden van KSA Noordzeegouw’.


We bouwen op die manier aan een netwerk van vrienden die op de één of andere manier nog op de hoogte willen zijn of betrokken willen worden bij wat reilt en zeilt in KSA vandaag. Die vrienden zijn allemaal mensen die in het verleden vrijwilliger waren bij KSA Noordzeegouw vzw. 

Netwerk uitbouwen


KSA Noordzeegouw brengt het netwerk bijeen met als doel om het netwerk uit te breiden, banden met oud-vrijwilligers te verstevigen en ontmoeting te stimuleren. Zo zorgen we voor een kruisbestuiving tussen oud-vrijwilligers en de actieve werking van KSA Noordzeegouw. 


Wil je graag deel uitmaken van ons netwerk? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en blijf zo op de hoogte van KSA-nieuws via onze nieuwsbrief.

Samenkomen


Herinner je de tijden van avontuur en vriendschap bij KSA Noordzeegouw? Op geregelde tijdstippen komen we opnieuw bij elkaar  om ervaringen, herinneringen en nostalgie te delen.  We zien ernaar uit je te verwelkomen!


Eens KSA'er, altijd KSA'er


Als KSA-lid ben je niet slechts voor een korte periode betrokken, maar voor het leven. Dat gevoel krijg je wanneer je als vrijwilliger je KSA-hemd voor de laatste keer in de kast hangt. Het KSA-hemd was meer dan een kledingstuk; het was een symbool van vriendschap, plezier en onvergetelijke momenten. 


Via ons netwerk nodigen we je af en toe uit om dat hemd weer aan te trekken tijdens onze initiatieven. Denk hierbij aan ontmoetingsdagen met activiteiten, pedagogische sessies en familiedagen. Wil je op de hoogte blijven? Bekijk dan onze laatste nieuwsbrief.

Pedagogisch project - Masterclass


KSA Noordzeegouw vzw wil engagement van KSA'ers in de samenleving bevorderen. Eén van de manieren waarop we dat willen doen is door vorming te organiseren over maatschappelijke thema's die relevant zijn voor kinderen en jongeren. We laten tijdens de Masterclass inspirerende experten aan het woord, gaan in dialoog met elkaar en wisselen good practices uit.

De vrienden van KSA Noordzeegouw in actie op Retoertje Westouter

Oktober 2023